Vacatures

Versterk ons

Wil jij de juiste impact maken? Vind je het leuk om te werken voor een bedrijf dat vernieuwing, passie en humor hoog op de agenda heeft staan én loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact. Zolang onze vacatures online staan kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor de volgende functies:

Fieldwork Executive
(Telefonische) enquêteur

Open Hiring (Telefonisch Enquêteur )

Enketo Fieldwork Services houdt van doorpakken! Daarom hanteren wij het principe Open Hiring voor de vacatures (Telefonisch) enquêteur en Promotiemedewerker. Wil jij voor ons werken, dan ga jij voor ons werken! Dit betekent; geen ellelange sollicitatieprocedures, motivatiegesprekken of CV checking. We stellen geen vragen over je verleden of checken je achtergrond. Je meldt je gewoon aan voor de functie en wij nemen gelijk contact met je op. Jij bepaalt dus zelf of je geschikt bent voor de vacature.

Hoe werkt het?

1: Zie je de job die helemaal bij jou past? Klik dan op de vacature (zie hierboven).

2: Vul het contactformulier in. Je bent nu nog maar één druk op de knop verwijderd van werk!

3. Wij krijgen het bericht binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ben jij hierdoor nog enthousiaster geworden en zie jij jezelf de juiste impact maken voor Enketo Fieldwork Services? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Of kom gerust eens langs. De koffie staat klaar!