Observant

Observanten gezocht! Altijd al geïnteresseerd geweest in marktonderzoek? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en leergierige personen die passie hebben voor marktonderzoek en zich hierin verder willen verdiepen.

Voor onze veldwerkprojecten zijn wij per direct op zoek naar nieuwe observanten.

Wat ga je doen?

Een belangrijk aspect van jouw functie is het uitvoeren van veldonderzoeken en marktobservaties. Je zult regelmatig verschillende locaties bezoeken, waaronder winkelcentra, evenementen en andere relevante plaatsen, om te observeren en te analyseren wat er gebeurt. Door actief te kijken naar consumentengedrag, productdisplays, concurrentieactiviteiten en andere relevante factoren, verzamel je waardevolle gegevens die een dieper inzicht verschaffen in de markt en de behoeften van de doelgroep.

Naast het verzamelen van gegevens zal je ook verantwoordelijk zijn voor het rapporteren en analyseren van de waargenomen informatie. Je zult deze gegevens grondig ontleden en interpreteren om trends, patronen en kansen te identificeren. Met deze informatie kunnen bedrijven strategische beslissingen nemen, hun marketinginspanningen optimaliseren en product- of dienstenaanbod verbeteren om beter aan de behoeften van de markt te voldoen.

Wij bieden jou een prima werkplek, goede verdiensten en een leuke werksfeer.

Open Hiring

Wij hanteren het principe van Open Hiring voor de vacature Observant. Wil jij voor ons werken, dan ga jij voor ons werken! Dit betekent; geen ellelange sollicitaties procedures, motivatiegesprekken of CV checking. We stellen geen vragen over je verleden of checken je achtergrond.

Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Wij nemen dan contact met jou op!

Aanmeldformulier (Telefonisch) Enquêteur