Mystery Guest

Mystery Guests gezocht! Altijd al geïnteresseerd geweest in marktonderzoek? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en leergierige personen die passie hebben voor marktonderzoek en zich hierin verder willen verdiepen.

Voor onze veldwerkprojecten zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste Mystery Guests!

Wat ga je doen?

Als Mystery Guest krijg je de unieke kans om als een undercover klant verschillende winkels, restaurants en andere dienstverlenende bedrijven te bezoeken. Jouw taak is om objectieve en gedetailleerde rapporten op te stellen over de kwaliteit van de aangeboden producten, diensten en klantenservice.

In de rol van Mystery Guest werk je in opdracht van een bedrijf dat graag inzicht wil krijgen in hun eigen prestaties en concurrentiepositie. Je wordt geïnstrueerd om specifieke aspecten te beoordelen, zoals de netheid van de winkel, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, de naleving van bedrijfsvoorschriften en de algehele klantbeleving. Voorafgaand aan elk bezoek ontvang je een gedetailleerde briefing met specifieke instructies, doelen en criteria waarop je moet letten. Het is belangrijk dat je de rol van een echte klant speelt en zo min mogelijk opvalt. Je moet alle interacties en observaties zorgvuldig registreren, zoals het welkomstgedrag van het personeel, de wachttijd, de presentatie van de producten en eventuele bijverkoopstrategieën. Hierbij moet je tevens letten op hoe goed de medewerkers omgaan met eventuele klachten of vragen.

Kortom, in de functie van Mystery Guest ben je een kritische en waardevolle schakel tussen bedrijven en klanten. Je hebt de mogelijkheid om bedrijven te helpen hun prestaties te verbeteren, terwijl je tegelijkertijd geniet van het ontdekken en ervaren van verschillende retailomgevingen.

Wij bieden jou een prima werkplek, goede verdiensten en een leuke werksfeer.

Open Hiring

Wij hanteren het principe van Open Hiring voor de vacature Mystery Guest. Wil jij voor ons werken, dan ga jij voor ons werken! Dit betekent; geen ellelange sollicitaties procedures, motivatiegesprekken of CV checking. We stellen geen vragen over je verleden of checken je achtergrond.

Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Wij nemen dan contact met jou op!

Aanmeldformulier (Telefonisch) Enquêteur