Promotieteams

Promotieteam

Wil je je bedrijf, merk of product promoten? Enketo Fieldmarketing helpt je hierbij. Door middel van promotieteams in alle vormen en op alle denkbare locaties laat Enketo Fieldmarketing de door u gewenste doelgroep kennis maken met uw product, dienst of bedrijf. Een promotieteam kan op locatie een enorm bereik realiseren. In een doorsnee winkelstraat kan met gemak duizenden (potentiële) klanten bereikt worden.

Liever een instore promotieteam waarbij de doelgroep al in de winkel is? Bij Enketo Fieldmarketing kan dit ook. Onze fieldworkers hebben ervaring om in een supermarkt of winkelketen te staan. Onze promotieteams zijn landelijk inzetbaar. Onze promotors komen ook vanuit het hele land. Net zo makkelijk voor onze klanten als zij lokaal een promotieteam willen inzetten. Wij bedenken en ontwikkelen originele effectieve promotieacties in de breedste zin van het woord. Graag denken wij met jou mee om tot een mooie campagne te komen! Klik hier om met ons in contact te komen!

De resultaten van de inzet van promotieteam vertalen naar data? Hiermee helpen wij graag. Bezoek eens de site van ons zusterbedrijf WPG Research.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een promotieteam

Wil je meer weten over de inzet van een promotieteam van Enketo Fieldmarketing en het gewenste effect daarvan op basis van eerder uitgevoerde cases? Of wil je direct een promotieteam inhuren? Neem dan gerust contact met ons op.