(Telefonisch) Enquêteur

Enquêteurs gezocht! Altijd al geïnteresseerd geweest in marktonderzoek? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en leergierige personen die passie hebben voor marktonderzoek en zich hierin verder willen verdiepen.

Voor ons callcenter en face-to-face enquêteursteam zijn wij per direct op zoek naar nieuwe veldwerkers.

Wat ga je doen?

Als veldwerker ben je verantwoordelijk voor het correct afnemen van (telefonische) enquêtes. Je werkt in het hart van de organisatie en zorgt ervoor dat er voldoende en duurzame data wordt verzameld om verschillende analyses uit te kunnen draaien en rapportages op te leveren aan de klant.

Het merendeel van je collega’s zijn personen die dezelfde interesses met je delen, wat de werksfeer erg ten goede komt. Enketo Fieldwork Services biedt jou de mogelijkheid om wekelijks je planning door te geven, zodat je goed deze bijbaan kunt combineren met andere zaken als hobby, studie o.i.d.

Wij bieden jou een prima werkplek, goede verdiensten en een leuke werksfeer.

Open Hiring

Wij hanteren het principe van Open Hiring voor de vacature (Telefonisch) Enquêteur. Wil jij voor ons werken, dan ga jij voor ons werken! Dit betekent; geen ellelange sollicitaties procedures, motivatiegesprekken of CV checking. We stellen geen vragen over je verleden of checken je achtergrond.

Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Wij nemen dan contact met jou op!

Aanmeldformulier (Telefonisch) Enquêteur