Sampling

Sampling

Wil je jouw doelgroep kennis laten maken met jouw product of idee? Dat kan makkelijk via een sampling campagne. Enketo Fieldmarketing is gespecialiseerd op het gebied van sampling. Voor het realiseren van een succesvolle sampling campagne is het van belang dat er een duidelijke plan en visie is. Denk hierbij aan; spreiding, de meeste efficiënte logistiek en het bereik binnen de beoogde doelgroep. Enketo Fieldmarketing helpt je hierbij en voert het uit. We hebben jarenlang ervaring op het gebied van sampling.

Bij Enketo Fieldmarketing streven we altijd naar het eerlijk en perfecte resultaat. Ook met de sampling campagnes is dit niet anders. We proberen altijd op een zo creatieve en effectieve manier een sampling campagne te benaderen en uit te voeren. Dit kan in een stadscentrum, winkelcentrum, festivals of dicht bij een POS (Point of Sale). Zie hier ons meest recente sampling project.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten over de inzet van een sampling team van Enketo Fieldmarketing en het gewenste effect daarvan op basis van eerder uitgevoerde cases? Of wil je direct een sampling team inhuren? Neem dan gerust contact met ons op.