Onderzoek + resultaten = onze passie = het juiste team

Over ons

Directeur Harm Wevers richtte op 1 april 2013 Enketo Fieldwork Services op. In ruim 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren full-service bureau op het gebied van fieldresearch voor zowel marketing-, communicatie-, media- en marktonderzoeksbureaus als instellingen en (commerciële) bedrijven. Enketo Fieldwork Services kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak.

Enketo Fieldwork Services werkt daarvoor alleen maar met haar eigen fieldworkers, verspreid over heel Nederland. Wij combineren brede sectorkennis met onze expertise van het vak face-to-face enquêteren, telefonische interviewen, observeren & registeren en mystery guest onderzoek. Wij staan jou dan ook graag bij in (onderzoeken van) het verbeteren van de pres(en)tatie, verkrijgbaarheid en verkoop van producten/diensten. Uiteenlopende casussen voor organisaties die hun merk, bedrijf, idee of product op de juiste manier onderzoeken zijn bij ons niet onbekend. Zo begeleiden en voeren wij voor onze klanten zowel fieldmarketing als fieldresearch uit. Met jaren ervaring in het veldonderzoek ondersteunen wij graag professionals die hun product of idee onderzocht zien worden. Door het combineren van onderzoek met marketing, kunnen wij precies aanvoelen wat de juiste strategie is om het juiste resultaat met de juiste impact te halen.

Milo Beijen
Research Consultant

Frank Derksen
Operational Manager

Harm Wevers
Managing Director

Ons kantoor

Vanaf 1 januari 2021 bevindt ons kantoor zich aan de Christiaan de Wetstraat 4B in Oosterbeek (Nabij Arnhem). Ons kantoor is centraal gelegen op slechts vijf minuten lopen van treinstation Oosterbeek. Wil je een kijkje nemen op ons kantoor? Kom dan zeker eens langs.

Sponsoring en Partnership

Enketo Fieldwork Services is midden in de maatschappij te vinden: in de winkelstraat, bij winkels, huis-aan-huis bezoeken of op grote publiekevenementen. We zijn dan ook zeer maatschappelijk betrokken.

Met onze kennis en expertise willen we onze klanten ondersteunen en stimuleren. Maar ook andere maatschappelijke doelen helpen bij het bereiken van de juiste impact prestaties. Enketo Fieldwork Services sponsort derhalve sinds jaar en dag een groot aantal projecten. Enketo Fieldwork Services sponsort deze projecten o.a. met het inzetten van onze eigen fieldworkers. Doelstelling die Enketo Fieldwork Services hieraan stelt is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Immers, Enketo Fieldwork Services staat als onderneming midden in deze samenleving. Enketo Fieldwork Services sponsort momenteel de volgende organisaties middels diverse initiatieven.

Certificering en lidmaatschappen

Enketo Fieldwork Services werkt sinds maart 2015 conform ISO 20252:2012. Deze normering toont aan dat het wij voldoen aan alle eisen met betrekking tot de opzet en uitvoering van veldwerkprojecten. Deze manier van werken biedt onze klanten de garantie dat de verschillende elementen van het onderzoeksproces volgens de juiste standaard en op een verifieerbare en consistente manier worden uitgevoerd.

Ook hechten wij als specialist op het gebied van marktonderzoek, marketing(strategie) en de implementatie ervan veel waarde aan transparantie en samenwerking met derden. Enketo Fieldwork Services onderschrijft dan ook de volgende samenwerkingsverbanden om expertise over de sector en het vak marktonderzoek en strategieontwikkeling te kunnen delen/ behouden.

Wij onderschrijven de uitgangspunten van het Nederlandse Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek en Analytics (MOA) en werken conform de D&IN. Met het Fair Data Keurmerk tonen wij aan dat we op een verantwoorde wijze met data en persoonsgegevens omgaan.