De juiste impactmakers

Onze diensten

Enketo Fieldwork Services voert als specialist op het gebied van face-to-face ondersteuning fieldresearch projecten uit voor professionals. Middels de inzet van observanten en enquêteurs ondersteunen wij organisaties en bedrijven die hun product of dienst graag op de juiste manier onderzocht zien worden. Dit om jouw product of dienst, met de juiste inzichten en data, op de juiste manier te onderzoeken.

Ons doel is om (marketing)communicatiebureaus en marktonderzoekers te voorzien van de hoogste kwaliteit in onafhankelijk veldwerkdiensten. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het promoten én onderzoeken van producten en/ of diensten. Dat doen we op de juiste plek, met de juiste mensen, op het juiste moment voor het juiste resultaat.

Wij onderscheiden ons door fieldresearch diensten op de juiste plek, plaats en tijd uit te voeren. Met de nadruk op uitvoeren. Wil je graag weten wat je bezoekers van je producten vinden? Onze fieldworkers staan voor je klaar. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Onze veldwerkers zijn overal in Nederland inzetbaar. Zowel op inhome als outdoors.

De diensten van Enketo Fieldwork Services bestaan dan ook uit de volgende elementen:

Wil je weten of het inzetten van face-to-face enquêteurs wel de juiste manier is om je doelgroep te benaderen of dat er wellicht andere manieren beter van toepassing zijn? Of heb je nog geen vragenlijst en wil je op basis van je marketingdoelstellingen dit laten opstellen? Dan helpt ons zusterbedrijf WPG Research je hier graag bij. Informeer bij één van de marketing research consultants naar de(on)mogelijkheden. Zij helpen je graag.

Interesse gekregen in het laten uitvoeren van fieldresearch?
Schroom niet om
contact met ons op te nemen.