De juiste impactmakers = de juiste methode

Onze diensten

Enketo Fieldwork Services voert als specialist op het gebied van face-to-face enquêteren, telefonisch interviewen, observeren & registreren en mystery guest onderzoek veldwerkprojecten uit voor professionals. Middels de inzet van fieldworkers in de rol van enquêteurs, mystery guest of observant ondersteunen wij organisaties en bedrijven die hun product of dienst graag op de juiste manier onderzocht zien worden.

Ons doel is om (marketing)communicatiebureaus en marktonderzoekers te voorzien van de hoogste kwaliteit in onafhankelijk veldwerkdiensten. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het onderzoeken van producten en/ of diensten. Dat doen we op de juiste plek, met de juiste mensen, op het juiste moment, de juiste antwoorden, bij de juiste vragen, van de juiste personen, met het juiste resultaat te realiseren.

Wij onderscheiden ons door veldwerkdiensten op de juiste plek, plaats en tijd uit te voeren. Met de nadruk op uitvoeren. Wil je graag weten wat je bezoekers van je producten vinden? Onze fieldworkers staan voor je klaar. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Onze veldwerkers zijn overal in Nederland inzetbaar.

Het dienstenpakket van Enketo Fieldwork Services bestaat dan ook uit de volgende onderzoeksmethoden:

Wil je weten of het inzetten van (telefonische) enquêteurs, mystery guests of observanten wel de juiste manier is om je doelgroep te benaderen of dat er wellicht andere manieren beter van toepassing zijn? Of heb je nog geen vragenlijst en wil je op basis van je marketingdoelstellingen dit laten opstellen? Dan helpt ons zusterbedrijf WPG Research je hier graag bij. Informeer bij één van de marketing research consultants naar de(on)mogelijkheden. Zij helpen je graag.

Interesse gekregen in het laten uitvoeren van fieldresearch?
Schroom niet om
contact met ons op te nemen.