Mystery Guest = het juiste bezoek

Mystery Guest

Benieuwd hoe jouw klanten over je denken? Hoe zij hun customer journey ervaren, waar het goed gaat en waar het beter kan? Enketo fieldresearch houdt jouw organisatie/bedrijf een spiegel voor en meet de beleving van jouw klant, gast of bezoeker. Wij maken helder waar werk aan de winkel is en hoe je medewerkers in de toekomst het verschil kunnen maken. Hoe ze nét dat stapje extra kunnen doen zodat uw klanten ook uw klanten blijven.

Onze mystery Shoppers hebben expertise op verscheiden vlakken. Wanneer bij ons de opdracht duidelijk is, weten we gelijk welke mystery guest de juiste persoon is die bij de klus past. Zo komt de mystery visit zo authentiek over als maar kan. Achteraf stellen we een rapport waarbij het hele proces wordt nagelopen en geven we uitgebreid feedback op basis van de bevindingen van de mystery guest.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten over de inzet van een mystery guest van Enketo Fieldwork Services en het gewenste effect daarvan op basis van eerder uitgevoerde cases? Of wil je ons direct inhuren? Neem dan gerust contact met ons op.