Guerrilla Marketing

Guerrilla Marketing

Impact maken. Daar houden we bij Enketo Fieldmarketing van! Daar is Guerrilla Marketing een perfecte tool voor. Bij Enketo Fieldmarketing kan dit! Wij vinden dat een guerrilla marketing campagne moet ontwrichten, promoten, versteld doen staan en herinnerd worden. Met onze creatieve denkwijze en gevoel om op het juiste moment impact te maken, hebben we al menig Guerrilla Marketing campagnes uitgevoerd.

Heb je zelf al een opgezet plan voor een Guerrilla Marketing actie, maar geen mogelijkheden tot uitvoer? Dan ben je bij Enketo Fieldmarketing aan het juiste adres! Graag helpen wij jou bij het opzetten van een geslaagde Guerrilla Marketing actie. Denk hierbij aan levering van alle benodigdheden en personeel. Guerrilla Marketing kan bij ons regionaal ingezet worden, maar ook landelijk. Van Arnhem tot Amsterdam, van Maastricht tot Groningen! Zie hier ons recente guerrilla marketing projecten.

De resultaten van de inzet van een Guerrilla Marketing actie  vertalen naar data? Hiermee helpen wij graag. Bezoek eens de site van ons zusterbedrijf WPG Research.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Guerilla Marketing actie

Wil je meer weten over de inzet van een guerrilla marketing actie van Enketo Fieldmarketing en het gewenste effect daarvan op basis van eerder uitgevoerde cases? Of wil je direct personen inhuren? Neem dan gerust contact met ons op.