Fotomarketing

Fotomarketing

Gebruik maken van de kracht van herinnering, dat is waar fotomarketing effectief voor is. Fotomarketing kan de beleving doen herleven wat een positief en versterkt effect heeft. Hiermee kan je met je product, dienst, idee of bedrijf positief onderscheiden.

Je kunt een briljante fotomarketing actie opgezet hebben maar als de bezoeker niet weet wat er mogelijk is, dan is het zonde van de moeite. Zichtbaarheid kun je maken door banners, promotors maar ook door communicatie voorafgaand aan het event. Zorg dat je bezoeker weet waarom, waar en hoe je op de foto kunt. Van mooie momenten wil je een aandenken hebben. Dit helpt om een bepaalde herinnering terug te halen en opnieuw te herbeleven. Een foto legt slechts één moment vast, maar je geheugen zorgt voor de rest. Enketo Fieldmarketing helpt je bij het uitvoeren van de juiste fotomarketing campagne.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je meer weten over de inzet van een foto marketing actie van Enketo Fieldmarketing en het gewenste effect daarvan op basis van eerder uitgevoerde cases? Of wil je direct een campagne inzetten? Neem dan gerust contact met ons op.