Altijd de juiste antwoorden

Fieldresearch

Hoe reageert jouw doelgroep op jouw dienst, idee, product, bedrijf en nog veel meer? Bij Enketo Fieldresearch zoeken we dit graag voor je uit. Wij staan klaar om jou te ondersteunen met het op de juiste manier ondervragen van de door jouw gewenste onderzoeksdoelgroep. Wij bevragen uiteraard altijd op het juiste moment op de juiste plek.

Onderzoek doen in het veld is cruciaal om te achterhalen wat de behoefte en gedragingen zijn van je klantgroep. Daarom voeren wij in opdracht van verschillende bedrijven, ondernemingen en organisaties onderzoek uit. Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten onderzoeksmethoden: Face-to-face interviews, telefonische interviews, mystery guests en observaties en registraties. Bij al onze diensten wordt er gekeken wat er het beste past. Zelf al een volledige vragenlijst liggen? Geen probleem, wij voeren dit voor jou uit. Heb je nog twijfels over het door jouw gewenste onderzoek? Vraag ons dan naar de mogelijkheden! Enketo Field research staat voor je klaar.

Waarom Enketo Fieldresearch?

Als full-service veldwerkbureau bieden wij fieldmarketing én fieldresearch aan. Hierdoor kunnen de insights en bevindingen uit een fieldresearch project de basis vormen voor een ludieke fieldmarketing campagne. Omgekeerd kunnen resultaten van de fieldmarketing campagnes ook gelijk door ons onderzocht en geïnterpreteerd worden. Omdat wij beide disciplines in huis hebben, kunnen wij er voor zorgen dat fieldresearch met fieldmarketing gecombineerd kan worden en hierdoor dat er nog meer de juiste impact wordt gerealiseerd. Meer weten hierover? Wij komen graag met je in contact. De thee staat klaar.

Wil je weten of het inzetten van observanten of face-to-face enquêteurs wel de juiste manier is om je doelgroep te benaderen of dat er wellicht andere manieren beter van toepassing zijn? Of heb je nog geen vragenlijst en wil je op basis van je marketingdoelstellingen dit laten opstellen? Dan helpt ons zusterbedrijf WPG Research je hier graag bij.