Per direct de juiste resultaten

Fieldmarketing

Jouw nieuwste product onder de aandacht brengen? Bij Enketo Fieldmarketing doen we dit graag voor jou! Wij staan klaar om jou te ondersteunen met het promoten van jouw idee, product, bedrijf en veel nog veel meer! Enketo Fieldmarketing staat voor je klaar.

Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten campagnes op het gebied van Fieldmarketing: Promotieteams, Guerilla Marketing, Sampling en Foto Marketing. Bij al onze diensten wordt er gekeken naar wat er het beste past bij het product of dienst dat gepromoot moet worden. Zelf al een plan omtrent een campagne? Geen probleem, wij voeren dit voor jou uit. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Onze Fieldmarketing campagnes helpen om de aandacht te trekken met én voor je dienst of product. Door deze manier van promoten wordt de consument onbewust gestuurd om zijn of haar keuze op jouw merk te laten vallen. Merken die zichtbaar, vindbaar en vooral opvallend gepresenteerd worden, vinden hun weg eerder naar de winkelwagen. Dus vaak naar het juiste resultaat door de juiste impact!

Promotieteams
Guerilla Marketing
Sampling
Foto Marketing

Waarom Enketo Fieldmarketing?

Als full-service veldwerkbureau bieden wij Fieldmarketing én Fieldresearch aan. Hierdoor kunnen resultaten van de Fieldmarketing campagnes ook gelijk door ons onderzocht en geïnterpreteerd worden. Omgekeerd, kunnen de insights en bevindingen uit een fieldresearch project de basis vormen voor een ludieke Fieldmarketing actie. Omdat wij beide disciplines in huis hebben, kunnen wij er voor zorgen dat ze gecombineerd worden en elkaar verstevigen. Meer weten hierover? Wij komen graag met je in contact. De koffie staat klaar.

Wil je weten of het inzetten van Fieldmarketing wel de juiste manier is om je doelgroep te benaderen of dat er wellicht andere manieren beter van toepassing zijn? Of heb je nog geen vragenlijst en wil je op basis van je marketingdoelstellingen dit laten opstellen? Dan helpt ons zusterbedrijf WPG Research je hier graag bij.