Enquêteurs

Face-to-face interviews

Face-to-face onderzoek is een kwantitatieve onderzoeksmethode waarbij enquêteurs een vragenlijst afnemen bij respondenten. Ben je opzoek naar een uitvoerende partner van één-op-één gesprekken? Bij ons kun je terecht voor veldwerkers, interviewers en materialen zoals tablets en enquêtesoftware.

Wij beschikken over ervaren en getrainde interviewers. Onze interviewers hebben ieder specifieke ervaring met het afnemen van interviews bij (kwetsbare) klanten, klantenvertegenwoordigers of zelfs familieleden. Onze interviewers zijn in staat om het vertrouwen te winnen van klanten en op een persoonlijke manier te communiceren met klanten. Verder voeren we ook alternatieve vormen van face-to-face onderzoeken uit; passantenonderzoek, locatieonderzoek, evenementenonderzoek en klanttevredenheidsonderzoek. Hulp nodig bij het programmeren van een vragenlijst? Geen probleem! Ook dit kunnen we voor je doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten over Face-to-Face interviews bij Enketo Fieldresearch en het gewenste effect daarvan op basis van eerder uitgevoerde cases? Of wil je direct enquêteurs inhuren? Neem dan gerust contact met ons op.